Alla inlägg av admin

Arnö-golfen 18/7 – 2020

Då var det återigen dags att spela den prestige- och fartfyllda tävlingen som även i år sker på anrika Kristinehamns GK. Första boll slår ut 10:00 den 18/7 och om vi väljer att ha en gemensam prisutdelning på kvällen, då påminner vi om dessa tuffa tider med covid-19 och håller då social distansering. En damklass och en herrklass och spelformen är poängbogey.

Anmälan med namn och golf-id görs på mjövikens anslagstavla eller på telefon till  Charlotta Page 070-8698185 eller Jocke Holm 070-5722689.

Årsmötet för Föreningen Mjövikens småbåtshamn, ställs in

Föreningen Mjövikens småbåtshamn (Nordöstra bryggföreningen) väljer i år att ställa in det årsmöte som brukar genomföras under maj /juni varje år. Anledningen är förstås att inte uppmuntra till sammankomster under de speciella omständigheter som råder.

Styrelsen meddelar att man inte ser anledning till att göra några förändringar inför kommande år vilket alltså innebär att medlemsavgiften kommer att vara oförändrad och styrelsens sammansättning likaså.
Möjligen kan det bli aktuellt att köpa in ett nytt tält men eftersom tillgångarna i kassan är goda, föreslås detta i så fall hanteras i styrelsens löpande verksamhet utan separat årsmötesbeslut.

Bokslut m.m. kommer förstås att göras i vanlig ordning och sedvanlig dokumentation kommer att distribueras till medlemmarna på lämpligt sätt.

För frågor och eventuella synpunkter på hur föreningen hanterar årsmötet detta märkliga år, hänvisas till ordförande Sven Hjelm.

Rishantering

Bo Helin kommer inte att köra bort något ris i år.

De som har dragit ihop rishögar får ombesörja att rishögarna blir bortkörda.

Eldning förbjuden!

/Styrelsen

Årsmöte 2019

Årsmöte Västra Arnöns fritidsstugeförening

Fredag 26 juli klockan 18:00

OBS! Ny plats:
Tältet vid Mjövikens småbåtshamn (Nordöstra bryggföreningen)

Ta med egen stol.
Välkomna!
/Styrelsen

Startlista för Mjövikens Golfmästerskap 2019 lördag 3 augusti

Preliminär startlista finns att se här och på föreningens anslagstavla.

Årets golfmästerskap på Mjöviken går av stapeln lördagen den 3 augusti på Kristinehamns golfbana. Första start kl 10:30.

Prisutdelning (ta med ett pris till prisbordet) med medhavd matsäck sker vid boulebanan på kvällen (exakt tid meddelas på golfbanan)

Välkomna att anmäla er genom att skriva upp Er på listan på anslagstavlan eller till Tina Lidberg (070-224 57 24) eller Lloyd Page (070-869 81 84) (anmälan senast 27 juli).

Välkomna!

”Blå spåret”

Vi har ett fint vandringsspår på området som utgår norr om brevlådorna. Spåret, som mäter ca 3,5 km, har fått en delvis ny sträckning i år efter de skogsarbeten som gjorts de senaste åren.